Czy jeżeli dezaktywuje wszystkie PS3 to pobiorę później stare DLC ?

  • Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.
  • Drogi użytkowniku po zmianch na forum twoje stare hasło do konta nie działa! Proszę zresetuj hasło za pomocą formularza odzyskiwania zapomnianego hasła, aby ponownie uzyskać dostęp do forum.

GumiiS

Użytkownik
Użytkownik
Listopad 10, 2011
90
0
6
#1
Cześć mam przypisane do mojego PS3 4 systemy które chce dezaktywować, bo chce aby mój kolega pobrał se gre z mojego konta PSS i teraz pytanie, czy jeżeli dezaktywuje wszystkie systemy i potem aktywuje jeden główny to, czy będę mógł bez problemu pobrać (w moim przypadku to jest BF premium ) właśnie to DLC ?Albo może ono się skasuje po tej dezaktywacji i ono przepadnie na zawsze ? pytam się bo zapłaciłem 180złi nie chce strać ,a chce dać koledze jeden slot,a z jakiegoś dziwnego przypadku nie mogę ,bo wyskakuje komunikat że to DLC jest przypisane do 2 kont. Pozdrawiam